Meer informatie

Heeft u een beschikking ontvangen van het CJIB? Te hard gereden? Door rood gereden? Misschien niet handsfree gebeld? Of foutief geparkeerd?

Heel vervelend! Dat snappen wij van Verbo Juridisch Advies maar al te goed. Ieder jaar melden zich vele mensen aan met deze vervelende en relatief zeer dure boetes! Helaas denken mensen vaak dat er niets aan te doen is. Fout gedacht! Wel eens gedacht dat een verbalisant niet beëdigd is? Of een radarset niet geijkt? Politie en Justitie willen graag dat “wij” ons strikt aan alle regels houden. Echter gelden deze regels ook voor hen!

Gelukkig mogen wij in Nederland bezwaar maken tegen een opgelegde boete. De overheid legt deze op, dus de overheid dient ook voor de afhandeling te zorgen van de vele bezwaren die jaarlijks bij de Centrale Verwerking Openbaar Ministerie (CVOM) worden ingediend! Dit is een recht die wij Nederlanders hebben.

Wij snappen dat u zelf misschien geen kennis heeft van de Wahv of Awb! Daarom helpen wij u. Kosteloos! U kunt online uw boete naar ons toesturen. Wij controleren deze voor u en zullen bezwaar en beroep indienen.

Zodra u aan ons uw beschikking heeft gestuurd en een ingevuld machtigingsformulier, gaan wij meteen voor u aan de slag. Allereerst vragen wij het dossier op en zullen dit dossier zorgvuldig bestuderen! Deze documenten hebben wij nodig om de zaak inhoudelijk te beoordelen. Ondertussen zullen wij bezwaar instellen bij het CVOM, zodat dit tijdig wordt gedaan.

Wij zullen de termijnen verder bewaken en zeer waarschijnlijk beroep instellen bij de kantonrechter. Al met al kan het 1 à 2 jaar duren voordat de procedure is beëindigd.  Daarom kunt u dit het beste aan ons overlaten. En waarom ook niet?

Ruime ervaring! Goede specialisten! En vooral gemotiveerd om uw boete te winnen! Verbo Juridisch Advies gaat voor u aan de slag! Meld uw boete vandaag nog aan.

 

Zie ook de volgende blogs:

STAANDE HOUDING

CONTROLE OP C-BORDEN

Ferdi Eggink

Juridisch adviseur E-mail ons 0681562262

Anderen bekeken ook

Zaak starten