Verkeersboetes

Bezwaar en beroep tegen beslissingen van de overheid bij verkeersboetes en strafbeschikkingen

De overheid schrijft jaarlijks meer dan tien miljoen boetes uit waarbij er uiteraard vele fouten worden gemaakt, het blijft immers mensenwerk. Het is dan ook goed mogelijk dat er bij uw bekeuring ook sprake is van een vergissing. Meld uw boete daarom hieronder aan en wij gaan kosteloos voor u aan de slag!

Zaak starten

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

In 3 eenvoudige stappen van uw boete af!

Stap 1: Meld uw boete aan bij Verbo Juridisch Advies
Dit kan heel gemakkelijk online via het bovenstaand aanmeldformulier. Hierbij kunt u ons ook digitaal machtigen zodat wij namens u in bezwaar mogen.

Stap 2: Wacht op de bevestigingsmail met uw dossiernummer en informatie
Als wij uw zaak hebben ontvangen per mail, sturen wij een ontvangstbevestiging retour met informatie over de te volgen stappen en uw dossiernummer. Wij raden u ook aan uw verkeersboete te betalen voor zover u dit kunt.

Stap 3: Leun achterover, wacht het proces af en het nieuws of uw boete is vernietigd
Een proces kan een tijd duren. De tijd die de officier heeft om te beslissen bedraagt maximaal 26 weken. Daarna gaan we standaard voor u in beroep bij de kantonrechter. Dit kan wel een jaar duren. En als het moet gaan we daarna in hoger beroep. Dit kan ook zo’n 2 jaar duren. In de tussentijd ligt uw zaak stil en kunt u rustig achterover leunen; u hoeft immers niets te doen. Dat werk nemen wij u allemaal uit handen.