Naheffingsaanslagen

Bezwaar en beroep tegen een opgelegde naheffingsaanslag parkeren

De overheid schrijft jaarlijks meer dan tien miljoen boetes uit waarbij er uiteraard vele fouten worden gemaakt, het blijft immers mensenwerk. Het is dan ook goed mogelijk dat er bij uw naheffingsaanslag parkeren ook sprake is van een vergissing.

Aangezien wij ruim 10 jaar ervaring hebben in het aanvechten van verkeersboetes, is uw zaak bij ons in goede handen. Wij worden door klanten geroemd om ons doorzettingsvermogen, om tot het einde door te gaan en zo uw boete te winnen!

Een naheffingsaanslag is iets anders dan een “normale” verkeersboete. Een naheffingsaanslag wordt opgelegd door een gemeente en valt onder het belastingrecht. Dat is echter geen reden voor ons om deze boetes niet aan te vechten, aangezien wij ruime ervaring hebben met naheffingsaanslagen en eventuele opgelegde verhogingen.

U hoeft geen omslachtige formulieren in te vullen om uw boete aan te vechten! Het enige dat wij nodig hebben, is een scherpe foto van de voorkant van de parkeerboete, uw gegevens en een handtekening. 

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.