Hulp Met Boetes.nl

HULPMETBOETES.NL IS TERUG!

Hulp Met Boetes opereert ook onder de naam van Verbo Juridisch Advies. In 2020 zijn Hulp Met Boetes en Verbo Juridisch Advies samengegaan, nadat de eigenaar er in 2020 mee wilde stoppen. De facebook pagina met 3200 volgers van Hulp Met Boetes is altijd blijven bestaan en sinds vandaag bestaat ook de website www.hulpmetboetes.nl weer. U wordt dan doorgelinkt naar onze website, specifiek deze pagina met informatie over het aanvechten van verkeersboetes:

Simpel en snel van uw (verkeers)boete afkomen?

Wij weten hoe u makkelijk en snel geholpen kunt worden. In enkele stappen bent u van die vervelende boete af. Mobiele telefoon in de hand? €250,-! Fout geparkeerd? €110,- euro! Even iets te snel gereden? Al gauw honderden euro’s! Rood licht? €250,- en ga zo maar door. En vaak ook nog geheel onterecht. Wel eens gedacht aan een niet geijkte camera? Een niet bevoegde verbalisant? Een bord wat ontbreekt? Of een pakje shag dat wordt aangezien voor een telefoon? Of u wordt niet staande gehouden, terwijl dit wel moet! Dan is het goed dat u ons heeft ontdekt!

Vraag en antwoord (FAQ):

Wat is de kans dat mijn boete wordt vernietigd?

Die kans is gering! Bij ons worden ongeveer 20% van de boetes vernietigd, verlaagd of op nihil gesteld. Het is dus niet zo dat wij iedere boete “even onderuit kunnen halen”, neen. Maar wij controleren wel aan de hand van het procesdossier waar de fouten zitten en spelen hier op in. Met onze ruime ervaring weten wij al gauw of een dossier kansrijk is.

Zijn er kosten aan uw hulp verbonden?

Die vraag kunnen wij volmondig met “neen” beantwoorden. Wij krijgen bij de zogenaamde Mulder boetes de kosten van de Staat vergoed (lees: proceskosten) als wij uw zaak winnen. Bij verlies nemen wij deze kosten. Voor u is het dus altijd gratis! Een uitzondering hierop is de strafbeschikking.

Moet ik de boete alvast betalen?

Een belangrijke voorwaarde is wel dat de verkeersboete (Mulder beschikking) tijdig en wel wordt betaald. Dit heet “zekerheid stellen” (art. 11 WAHV). Een strafbeschikking mag nooit vooraf betaald worden! Daarmee bekent u schuld. Dus kortom; het traject kost niets en u kunt uw boete binnen een minuut bij ons aanmelden via het digitale formulier. Waarom zou u dat niet doen?

Hoelang duur de procedure?

Allereerst dienen wij administratief beroep in bij de officier (lees: bezwaar). Dit duurt ongeveer 3 maanden. Daarna dienen wij beroep in bij de Kantonrechter wat ongeveer 12 maanden kan duren. Dit kan sneller uiteraard. Na het beroep kan er eventueel hoger beroep ingediend worden. Dit kan 24 maanden duren.

Moet ik alle post naar u toesturen?

Als u ons machtigt dan ontvangen wij alle poststukken. Dit is Justitie verplicht te doen. Mocht er iets nodig zijn van u dan nemen wij contact op. Veelal doen wij dit per e-mail.

Welke zaken behandelen jullie?

Hoofdzakelijk bestuursrecht en Nederlandse verkeersboetes. Maar ook strafbeschikkingen, Woz aanslagen en bijvoorbeeld vliegvertragingen.

Bent u overtuigd een boete aan te vechten via Verbo Juridisch Advies? Meld dan snel uw boete aan!

 

Ferdi Eggink

Juridisch adviseur E-mail ons 0848725560

Anderen bekeken ook